Juli 2019
 
Stinna Tange til CG sporthorses!

Vi er glade for at kunne byde Stinna Tange og hendes nye sponsorhest Blue Hors Soletto velkommen i vores stald😀 Stinna’s resultatliste taler allerede for sig selv med 1 dobbelt verdensmesterskab og 2 gange bronze til OL, for bare at nævne nogle af de flotte resultater🥇🏆⭐️ Jeg glæder mig utrolig meget til det fremtidige samarbejde og vil gøre mit bedste for at hjælpe Stinna og Soletto frem imod deres mål for fremtiden 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
 
Februar 2019
 
Spændende samarbejde... 
 
 
Et spændende samarbejde har taget sin spæde start. CG sporthorses har netop indledt samarbejde med Hjortdalgård ved Torben jensen & Karen bruun om denne 5 årige herre efter Ferrari / Uphill / Rubinstein. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer! 

Nyheder

2021
 
5. Marts 2021
Så er der endelig åbnet op for at vi kan undervise igen 🌟🌟Jeg har pt mulighed for at tage flere ind tirsdag & torsdag her på Møllegyden i Brændekilde - Odense sv. Jeg underviser på alle niveauer og tager gerne med ud til stævner i fremtiden hvis dette ønskes. I er altid velkommen til at prøve en enkelt gang for at se om det er noget for dig/jer. Kontak mig gerne på telefon 28405659
 
 
1. marts 2021
Det er med stor glæde, at jeg nu kan præsentere min nye samarbejdspartner www.ryttershoppen.dk. Hos ryttershoppen finder du lækkert kvalitetsudstyr til både hest og rytter. Kig ind på deres hjemmeside eller besøg en af deres butikker. 
 
 
  
2020 
Team Rider for HorseChoice!
 
Jeg er super glad for at kunne fortælle at jeg har indgået et samarbejde med HorseChoise omkring foder fra Red Mills.
 
 
Da jeg har en mindre stald, har jeg mulighed for at fodre efter den enkelte hests behov. Ikke 2 heste er ens og skal derfor fodres forskelligt. Derfor er jeg meget glad for Red Mills, der har forskellige produkter, der er målrettet den enkelte type hest.
 
Jeg har altid fodret mine heste efter deres forskellige behov, med hver deres forskellige fodermærker og tilskudsprodukter, der passede til den enkelte hest. Med Red Mills er dette blevet mere simpelt, da det enkelte produkt indeholder lige det den hver hest har brug for, hvorfor andre tænkelige tilskudsprodukter er overflødige.

Hvad Red Mills betyder for mig og mine heste:

Jeg kunne på alle hestene hurtigt se en stor forskel på temperament, muskulatur og pels, og især på den sensitive hest kunne jeg mærke den blev anderledes i dens reaktionsmønster, og derfor meget nemmere at håndtere.

Competition 12 mix har givet de aktive stævneheste mere udholdenhed og de står alle med en utrolig flot muskulatur og i rigtig showform.

Nogle af hestene har tidligere haft problemer med at spise tilstrækkeligt af deres tilbudte foder. Dette oplever jeg ikke mere, de spiser alle deres foder med velbehag og nogle af dem står indimellem kigger efter om ikke der skulle komme lidt mere.
 
Hvis du er interesseet i produkterne fra Red Mills, kan du læse meget mere om dem her
 
   
 
 

CG Sporthorses er rigtig glad for den interesse, der allerede har været for min virksomhed. Fra den 15. januar 2019 kan jeg tilbyde at tage nye heste i ridning samt ryttere til undervisning. CGsporthorses.dk er nu opdateret med priser for både heste i ridning og undervisning - se nærmere her

 
Jeg har derfor valgt at lave et rigtig godt åbningstilbud til jer.

Ved bestilling i perioden fra den 15. januar 2019 til den 31. januar 2019 af samme hest i ridning, gives der 5 % rabat den 1. måned, 10% i rabat den 2. måned, og 15 % i rabat den 3. måned.
 
Derudover gives yderligere rabat ved flere heste fra samme ejer - kontakt herom.

Jeg giver i samme periode 5% rabat ved bestilling af undervisning, dog ikke på evt kørsel.

Jeg ser frem til et forhåbentligt spændende 2019, og lover at jeg skal gøre mit, for at vi sammen kan skabe nogle gode resultater både som ryttere og for vores heste.

Jeg glæder mig til at høre fra jer.
 
Send mig gerne en mail på cgsporthorses@outlook.dk eller ring på tlf. +4528405659. Hvis jeg ikke tager mobilen, læg gerne en besked og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

I ønskes alle en rigtig Glædelig Jul & godt Nytår! Og på gensyn i det nye år.

Cabrina

 
 
 
 
 
 
 
Cabrina Zillo Geip | CVR: 39867087 | Møllegyden 103, Brændekilde,, 5250 Odense SV - Danmark | Tlf.: +45 28405659 | cgsporthorses@outlook.dk